Bedrijven
Advocatuur
Expertises
Particulieren
nl | en

Koen heeft met zijn achtergrond als beroepsfotograaf een ongeëvenaard oog voor detail. Bovendien is hij docent fotografie voor de opleiding privédetective aan een door binnenlandse zaken erkend opleidingscentrum. Foto’s maken meestal een cruciaal deel uit van de bewijslast in het eindverslag. Hij heeft doorgedreven expertise in particuliere dossiers en staat garant voor een kwalitatieve dienstverlening waarbij de tijd wordt genomen voor uw verhaal.

Joeri is onder meer houder een master in de criminologie met jarenlange ervaring in bedrijfsdossiers, opsporing van leasing voertuigen en bouwkundig materieel. Hij beschikt over een unieke criminologische en menswetenschappelijke expertise en werd over zijn beroep reeds geïnterviewd door de Universiteit van Gent. Hij is bekend met de Belgische strafwetgeving en de werking van de strafrechtsbedeling.

Lien is houder van een master in de criminologie en PBA toegepaste klinische psychologie en deed legal ervaring op in een advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht en sociaal recht. Zij is ervaren in de opsporing en recuperatie van leasing voertuigen en machines, private onderzoeken en achtergrondonderzoeken.